اولین نشست رصد بیرونی مدیریت اسلامی با حضور پروفسور دیوید ویر از دانشگاه هادر اسفیلد

اولین نشست رصد بیرونی حوزه مدیریت اسلامی با پروفسور دیوید ویر عضو هیات علمی گروه مدیریت دانشگاه هادر اسفیلد، اندیشمند و پژوهشگر فعال حوزه مدیریت اسلامی دوشنبه 11 اسفند 1399 ساعت 13:30 برگزار گردید. وی در محور‌های ذیل بحث حود را ارئه نمود:

• پیشینه پنجاه ساله مطالعات اسلامی و 30 ساله مدیریت اسلامی در این دانشگاه و سایر دانشگاه‌ها و موسسات همكار این دانشگاه.
  • ضرورت توجه به شرق به ویژه توسعه دانش مدیریت در چین و كشور‌های اسلامی و تغییرات اقلیم در كارراهه مطالعاتی ایشان.
  • بررسی موضوعات و مسائل آینده پژوهانه مطرح شده از طرف تیم مدیریت اسلامی پژوهشكده مطالعات اسلامی

این نشست در راستای پژوهشی با عنوان " شبكه مسائل/ موضوعات گروه های علمی پژوهشكده مطالعات اسلامی در علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد در افق (1409)" صورت گرفت.

.deyvid -pr