امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک با مركز مطالعات و تحقیقات كربلا

تفاهم‌نامه همکاری مشترک علمی و پژوهشی پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد و مركز مطالعات و تحقیقات كربلا وابسته به عتبه حسینیه در روز چهارشنبه 29 تیر 1401 امضا و مبادله شد.

امضا و مبادله تفاهم‌نامه در محل پژوهشکده و توسط آقایان عبدالامیر عزیز القریشی، مدیر مركز مطالعات و تحقیقات كربلا و دکتر حسین افخمی روحانی، رییس پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد انجام شد.

در قالب این تفاهم‌نامه دو طرف در خصوص زمینه‌های همكاری مشترک در حوزه تحقیقات، مطالعات و تأیید متون، برگزاری همایش‌های علمی، دوره‌های تخصصی کوتاه‌مدت، کارگاه‌های علمی، همکاری در زمینه تالیف، نشر و ترجمه و همچنین مشاوره‌های علمی، اقدام‌های مشتركی برنامه‌ریزی و اجرا می‌کنند.

مركز مطالعات و تحقیقات كربلا در سال 2013 میلادی تأسیس شده و یكی از مؤسسه‌های علمی پیشرو وابسته به حرم مطهر حسینی است. این مركز بر آن است تا با یافتن زمینه مشترك برای ارتباط مستمر بین اندیشمندان، زمینه‌های تصمیم‌گیری بهتر برای تصمیم‌گیران در شهر مقدس كربلا را فراهم آورد.