بررسی راهکار‌های همکاری پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی و دانشگاه امام صادق (ع)

جلسه هم‌اندیشی بررسی راه‌های همکاری علمی و پژوهشی پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه امام صادق (ع) با حضور دکتر وحید ارشدی عضو هیات علمی پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی و دکتر محمد نعمتی، مدیرکل پژوهش دانشگاه امام صادق (ع) و جمعی از پژوهش‌گران در روز شنبه ۱ آبان ۱۴۰۰ در محل پژوهشکده برگزار شد.

در این جلسه ضمن معرفی ساختار جدید اندیشکده‌ها و پژوهشگاه‌های دانشگاه امام صادق (ع)، راهکارهای همکاری علمی، پژوهشی و آموزشی متقابل و همچنین امکان‌سنجی راه‌اندازی دفتر نمایندگی دانشگاه امام صادق (ع) در پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد مورد بررسی قرار گرفت.