برگزاری وبینار تجلیل از مقام علمی علامه حسن‌زاده آملی

13a

بخش اول وبینار تجلیل از مقام علمی مرحوم علامه حسن‌زاده آملی، توسط پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد و با همکاری گروه فلسفه و حکمت دانشکده الهیات و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فردوسی مشهد، سازمان تبلیغات اسلامی، مجمع عالی حکمت، و موسسه مطالعات راهبردی علوم و معارف اسلامی در روز دو‌شنبه 19 مهرماه 1400 برگزار شد.
آیت ا... علی رضایی تهرانی استاد سطوح عالی فلسفه و عرفان و عضو هیات علمی دفتر تبلیغات اسلامی خراسان در این وبینار حول موضوع «جامعیت شخصیت علامه» به سخرانی پرداختند.

141a
ایشان با ذکر ویژگی‌های شخصیتی علامه حسن‌زاده آملی گفت: به نظر من، گستره علمی مرحوم علامه در حدی است که بعید می‌دانم در کره خاکی، بشری بتواند تا این حد علم بیاموزد.
وی افزود: تعبیر دلنشینی از ایشان است که «الهی؛ جان به لب رسید، تا جام به لب رسید».
آیت ا... رضایی با ذکر مثال‌هایی از زندگی و سلوک علامه حسن‌زاده آملی افزود: ایشان استادی مبرز برای شاگردان علمی و سالکان راه طریقت، شاگردی کوشا برای استادان خود، همسری مهربان، و پدری پیگیر رشد علمی و عملی برای فرزندانشان بودند.
بخش دوم این وبینار با موضوع «تبیین مبانی علمی علامه» روز چهارشنبه 21 مهرماه 1400 ساعت 19 الی 21 برگزار می‌شود.
بخش اول وبینار در نشانی الکترونیکی زیر قابل دسترس پژوهش‌گران است: