شناخت تجارب و بررسی چالش ها و فرصت های آموزش مجازی برخی مدارس مشهد برگزار شد

نشست شناخت تجارب و بررسی فرصت ها و چالش های آموزش مجازی برخی مدارس غیرانتفاعی مشهد در دوران کرونا با رویکرد تربیت اسلامی در پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی برگزار شد.

در این نشست که در تاریخ 28 تیرماه و در سالن شورای پژوهشکده و با حضور مدیران و نمایندگان جمعی از مدارس غیر انتفاعی مشهد، متخصصان حوزه فناوری اطلاعات و کارشناسان تعلیم و تربیت برگزار شد، از دیدگاه های مختلف مسأله آموزش با توجه به بحران کرونا مورد بررسی قرار گرفت. از جمله موارد مطروحه در این نشست، می توان به بررسی کیفیت محتوای تدریس در آموزش مجازی، بررسی انواع سرویس های خدمات دهنده و نقاط ضعف و قوت آن­ها، بررسی چالش های مدارس در نحوه سنجش آموزش، بررسی میزان کنترل و نظارت والدین بر روی دانش آموزان در انواع آموزش برخط و برون خط ( آنلاین و آفلاین) و نیز سایر مسائل فنی از جمله میزان پهنای باند لازم برای سرویس دهی به مدارس، معرفی شرکت های فعال در حوزه آموزش مجازی، بررسی کیفیت ارائه خدمات در قبال هزینه اشاره نمود.

در پایان این جلسه 3 ساعته، ضمن ابراز خرسندی مدارس از برگزاری این چنین جلسه علمی با محوریت دانشگاه، درخواست ادامه این جلسات را با قید فوریت با توجه به فرصت باقیمانده تا اول سال تحصیلی داشتند.

index990428