پیش نشست علمی با عنوان:نقد الگوی مثلث توسعه اقتصادی و فرهنگی

پانزدهمین پیش‌نشست علمی اولین همایش مردمی‌سازی اقتصاد و اقتصاد مقاومتی با موضوع «نقد الگوی مثلث توسعه اقتصادی و فرهنگی» با همکاری پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه اصفهان در روز پنج‌شنبه 21 بهمن 1400 برگزار شد. در این نشست که به صورت مجازی برگزار شد، ابتدا دکتر علی‌اکبر لبافی دبیر سابق نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی به تشریح الگوی مثلث توسعه اقتصادی و فرهنگی پرداخت و گفت: طرح‌ریزی این الگو با شعار کار با مردم و برای مردم ابتدا در استان کرمان و سپس در استان خراسان رضوی انجام شد و ویژگی آن این است که نه پول و منابع دولتی دارد و نه از تشکیلات و تحکم دولتی برخوردار است و کاملاً خیرانه و داوطلبانه است. وی افزود: می‌شود این مدل را برنامه اجرایی بندهای 20 و 21 سیاست‌‌های ابلاغی اقتصاد مقاومتی دانست که به دنبال باروری اقتصاد روستا است و سعی دارد از ظرفیت‌های خالی نهادها و سازمان‌ها استفاده نماید. دکتر لبافی با اشاره به این که روش تامین مالی طرح‌های این الگو متفاوت از روش‌های موجود است، گفت: هدف این طرح، احیای مسوولیت‌های اجتماعی شرکت‌ها و نهادها است که باید بتوانند ضمن توسعه خود نسبت به توان‌مندسازی مردم پیرامونی خود هم سهیم باشند.