اولین پیش‌نشست بین‌المللی همایش مردمی‌سازی اقتصاد و اقتصاد مقاومتی برگزار شد

علی نعمتی:
اولین پیش‌نشست بین‌المللی همایش مردمی‌سازی اقتصاد و اقتصاد مقاومتی برگزار شد

az

اولین پیش‌نشست بین‌المللی همایش مردمی‌سازی اقتصاد و اقتصاد مقاومتی، با موضوع «ایساپ؛ الگویی جدید برای توسعه تعاونی‌ها» و ارائه تِی گنزا، مدیر مؤسسه دموکراسی اقتصادی دانشگاه لیوبلیانا برگزار شد.

این همایش که به همت گروه اقتصاد اسلامی پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌گردد، اولین پیش‌نشست خود که در محور «مردمی‌سازی در ساحت بنگاه تولیدی» قرار داشت را، با همکاری هیئت اندیشه‌ورز اقتصاد و الگوی پیشرفت اسلامی حوزه علمیه خراسان چهارشنبه ۲۱ مهرماه ۱۴۰۰ برگزار کرد.

در این وبینار تی گنزا، پژوهشگر «مؤسسه مطالعات مالکیت کارکنان و مشارکت در سود» وابسته به دانشگاه راجرز آمریکا به معرفی ESOP یا طرح‌های مالکیت کارکنان در شرکت‌های سهامی پرداخت و در پایان الگوی ESOP توسعه داده در مؤسسه دموکراسی اقتصادی اسلوونی را برای مخاطبان تشریح نمود.
پس از ارائه دکتر گنزا، دکتر علی نعمتی و دکتر علی مصطفوی به نقد الگوی ارائه شده به ترتیب از منظر مردمسالاری اقتصادی در اسلام و نظریه قراردادها پرداختند.

گفتنی است همایش ملی مردمی‌سازی اقتصاد و اقتصاد مقاومتی به همت گروه اقتصاد اسلامی پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد، در بهمن‌ماه سال جاری برگزار خواهد شد