استمرار برگزاری سلسله وبینارهای دین و مدیریت

جلسه هماهنگی و برنامه‌ریزی سلسله وبینارهای دین و مدیریت در پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد در روز چهارشنبه 5 آبان 1400 برگزار شد.

در این نشست آقایان دكتر حسین افخمی روحانی و دكتر فریبرز رحیم‌نیا از پژوهشكده مطالعات اسلامی در علوم انسانی، آقای دكتر حسن عابدی جعفری رییس انجمن علمی رفتار سازمانی، آقای دكتر ابوالفضل گایینی مدیر گروه مدیریت اسلامی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، آقای دكتر سعیدی‌پور رییس دانشگاه پیام نور استان كرمانشاه، و آقای دكتر پویا پیرملكی پژوهشگر حوزه دین و مدیریت حضور داشتند و برنامه‌ریزی‌ها و هماهنگی‌های لازم در خصوص استمرار برگزاری سلسله وبینارهای دین و مدیریت انجام شد.

از سلسله وبینارهای دین و مدیریت تاکنون 3 وبینار با عنوان‌های مدل تاثیر ادیان بر کارآفرینی (مبتنی بر ترکیب مطالعات بین‌المللی)، کارآفرینی از منظر نصوص مقدس ادیان با رویکرد تحلیل مطالعات بین‌المللی، و تحلیل تئوری‌های مبنایی تحقیقات بینالمللی و پیشنهاد مسیرهای تحقیقات آتی، در تیر و مهرماه سال جاری برگزار شده است.

چهارمین وبینار با عنوان تاثیر ادیان بر تصمیم‌گیری اخلاقی (از منظر مطالعات بین‌المللی) نیز در روز یک‌شنبه 9 آبان 1400 ساعت 18:30 با سخنرانی آقای دکتر پویا پیرملکی دبیر علمی وبینارهای بینالمللی دانشکده مدیریت دانشگاه امام صادق (ع) و عضو گروه بینالمللی مدیریت، معنویت و دین برگزار می‌شود.

شرکت در این جلسه از طریق پیوند https://vroom.um.ac.ir/ishm امکان‌پذیر است