رونمایی از تصاویر مفاخر فرهنگی شهید دانشگاه فردوسی مشهد در پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی

هم‌زمان با هفته دفاع مقدس، تصویر 3 شهید از خانواده دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان مفاخر فرهنگی دانشگاه در سالن ورودی پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی نصب و رونمایی شد.

در مراسم رونمایی این تصاویر، آقای دکتر افخمی، رئیس پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی و آقای مهندس ساجدی، رئیس اداره امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه و برخی اعضای پژوهشکده حضور داشتند.
استاد شهید دکتر قاسم صادقی، عضو هیات علمی گروه فقه و مبانی اسلامی دانشکده الهیات، دانشجوی شهید سیدمحمدحسین علم‌الهدی، دانشجوی رشته تاریخ دانشکده ادبیات و علوم انسانی، و کارمند شهید، حمید حکمت‌پور، کارمند اداره گزینش، 3 شهید خانواده دانشگاه فردوسی مشهد بودند که پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی مزین به تصویر آن‌ها شد.
دانشگاه فردوسی مشهد در دوران دفاع مقدس بیش از 120 شهید داشجو و دونفر استاد شهید،و بین 7 تا 9 نفر کارکنان شهید تقدیم میهن اسلامی ایران نموده است.

دانلود فایل پوستر

شهدای مفاخر دانشگاه فردوسی12