اولین جلسه کارگروه ادبیات شیعی برگزار شد

Adabiat-Shiei2اولین جلسه کارگروه ادبیات شیعی در روز پنجشنبه 5 تیرماه ساعت 14 و به صورت وبیناری برگزار شد. در این جلسه آقای دکتر یاحقی استاد گروه زبان و ادبیات فارسی، آقای دکتر فتوحی استاد گروه زبان و ادبیات فارسی، آقای دکتر رادمرد دانشیار گروه زبان و ادبیات فارسی، خانم دکتر پورخالقی استاد گروه زبان و ادبیات فارسی، آقای دکتر زرقانی استاد گروه زبان و ادبیات فارسی، دکتر فرزاد قائمی، استادیار گروه زبان و ادبیات فارسی و آقای دکتر افخمی رئیس پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی حضور داشتند.

تمركز و دقت بر كار تخصصی و تفکیک آن با کار عامیانه نکته مورد تاکید حاضرین بود. منظور از كار تخصصی كاری است كه وجهه‌ی علمی و آكادمیك آن حفظ شود و از شتابزدگی و سیاست‌زدگی به دور باشد. از دیگر موارد مورد تاکید این بود که شیعی بودن کارگروه باید تعریف شود.

در این جلسه، پیشنهاداتی نیز مطرح شد که از جمله آن ها به مواردی چون راه اندازی کتابخانه الکترونیکی کتب نسخ خطی ادبیات شیعی، راه اندازی کرسی ادبیات شیعی در دانشگاه، راه اندازی دوفصلنامه ادبیات شیعی، توجه به صلوات نامه ­ها حیدری نامه ها و ...، تشکیل بانک اطلاعاتی از متخصصان این حوزه و شبکه سازی و دعوت از جوانان علاقه مند به این حوزه جهت فعالیت در این کارگروه و موضوعات مرتبط اشاره نمود.