اولین جلسه کمیته راهبری تدوین دانشنامه دفاع مقدس در گروه فرهنگی- اجتماعی تشکیل شد.

index9810114در شب میلاد بانوی صبر و استقامت، حضرت زینب کبری (سلام االله علیها)، اولین جلسه کمیته راهبری دانشنامه در گروه فرهنگی- اجتماعی تشکیل شد.

در این جلسه که بعد از ظهر سه شنبه 10 دیماه 1398 و در محل اتاق جلسات پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی برگزار شد، اعضای این کارگروه به بحث و تبادل نظر در رابطه با موضوعات مختلفی پرداختند تا مسیر و نقشه حرکت را برای این پروژه استانی مشخص نموده و فرآیندها را برای هرچه بهتر به ثمر نشستن آن تسهیل نمایند.

در این جلسه که با حضور تمام اعضا برگزار شد، پیرامون مطالبی کلیدی و راهبردی از جمله تعیین شاخص های کلیدی هر زیر گروه برای انتخاب مداخل، فرآیند تشکیل پرونده علمی ، نحوه آموزش، ارزیابی و انتخاب نویسندگان مقالات، نحوه داوری مقالات و بسیاری مطالب دیگر نقطه نظرات مختلف بیان شد.

در پایان مقرر شد حدود دو هفته دیگر مجددا این نشست برگزار شده و هر یک از اعضا گزارش خود را ارائه نمایند تا در رابطه با هر موضوع، تصمیم مقتضی اخذ شود.

index9810115