دیدار کارگروه اقتصاد پویا پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی با معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری خراسان رضوی

در ادامه فعالیت¬های کارگروه اقتصاد پویای پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی، جلسه هم¬اندیشی و مشورتی این کارگروه با دکتر محمدمهدی مروج‌الشریعه_ معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری خراسان رضوی در محل استانداری استان خراسان رضوی برگزار شد.

در این جلسه، دبیر کارگروه اقتصاد پویا_ جناب آقای رضا ایمانی_ به نبود حلقه واسطی که فضای واقعی اقتصاد مقاومتی را با ابعاد پژوهشی و علمی مرتبط کند اشاره کردند و ظرفیت‌های پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی، علی‌الخصوص کارگروه اقتصاد پویا، در حوزه آموزش و پژوهش اقتصاد مقاومتی را تبیین کردند. حبیب نیکجو، دیگر عضو کارگروه اقتصاد پویا، تغییر سازوکارهای دخالت دولت، نبود حلقه واسط میان دانشگاه و صنعت و عدم حساسیت نسبت به اشتغال و تامین نیروی انسانی از دانشگاه به عنوان مهم‌ترین مساله‌های کنونی مرتبط با پژوهش ذکر شد.

دکتر ارشدی_ عضو هیات علمی پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی دانشگاه فردوسی _ نیز، استفهام و دغدغه نسبت به چنین مسائلی را از دلایل و ضرورت تشکیل کارگروه اقتصادپویا ذیل پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی ذکر کردند.

در ادامه این جلسه، جناب آقای دکتر محمد مهدی مروج الشریعه از نیاز عمیق و جدی بخش دولت به نیروی انسانی متخصص و متعهد گفتند و خاطرنشان کردند که متاسفانه شور و جوشش درونی اوایل انقلاب که خط‌های بیکاری و مشکلات کشور را می­شکست از نسل اول انقلاب منتقل نشده است؛ هر چند که همیشه در بین مردم این چنین روحیه‌هایی وجود داشته است و هم‌اکنون نیز فراوان وجود دارد. در ادامه این جلسه، ایشان به موارد همکاری میان پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی و استانداری محترم اشاره کردند و اعضای کارگروه اقتصادپویا را، با هدف آشنایی واقعی نهاد آموزش و پژوهش با مسائل دولت، به حضور در کارگروه‌های اقتصادمقاومتی و اشتغال استانداری دعوت کردند.